SKENARI

Sjellim lajmet e fundit nga Kosova në kohë reale

Çfarë do sjellë spektakli ‘Prime’ i Big Brother VIP Kosova, sonte?

Sonte, pritet që spektakli ‘Prime’ i Big Brother VIP Kosova të jetë zjarr i vërtetë.

Një fundjavë mes xhelozisë dhe zemërimit për Azemin në shtëpi.

Çfarë kahje po merr raporti i tij me Albën?

Rrëmuja e Shqipes, e vetme kundër të gjithëve.

Një rrëfim i pathënë dhe surprizë plot emocione.

Big Brother VIP Kosova, sonte ora 21:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *