SKENARI

Sjellim lajmet e fundit nga Kosova në kohë reale

Kaderi emocionohet teksa shikon foton e nipit

Kaderi sot e ka pranuar një fotografi ku është e shfaqur ajo me nipin e saj.

Fotografinë ajo e ka mbajtur afër gjatë tërë ditës, bile në një moment ka qarë dhe është shprehur e përmalluar për nipin.

Asaj afër i qëndroi Alby, Kaderi në një moment u shpreh: “Evlad e kam bre”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *