SKENARI

Sjellim lajmet e fundit nga Kosova në kohë reale

Perparim Rama publikon pamje nga parqet e kryegytetit

“Ejani qytetare te dashur dhe shijojeni këtë spektakel natyror”, ka shkruar 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *